Creativiteit kent geen tijd - wel rust

Het is elke dag weer een strijd om alle ballen in de lucht te houden: je werk, het huishouden, kinderen op tijd op school en naar muziekles of een fanatieke sport, verjaardagen van familie, af en toe een drankje met vrienden en ga zo maar door. En dat momentje voor jezelf? Waarin je niet alleen naar de tv kijkt, maar écht ontspant? Dat schiet er vaak bij in. Want ja, wat doe je eigenlijk om echt tot rust te komen?

 

Vergeet de tijd door lekker aan de slag te gaan en je creativiteit te ontdekken. Je voelt hoe heerlijk het is om iets met je handen te doen — zonder schermen en zonder het idee te hebben dat je hersenen op volle toeren draaien. Je hebt keus uit drie workshops:

  handletteren

  illustreren

  moderne kalligrafie

 

En qua locatie? Bij jou thuis, in een mooie, gehuurde ruimte of bij bedrijven. Alles is mogelijk!

 

EEN WORKSHOP BIJ MET PENSEEL: MET AANDACHT VOOR JOU

Er zijn genoeg mensen die creatieve workshops geven — er zijn zelfs meer dan genoeg boeken op de markt waarmee je leert handletteren, illustreren of kalligraferen. Waarom zou je dan een workshop bij mij volgen? Goede vraag. Met gelukkig ook goede antwoorden, want ik wil vooral waarde toevoegen én zorgen dat jij een leuk een leerzame dag hebt. Eén ding is zeker: jij gaat naar huis met een lijf vol energie, jeukende handen en een hoofd vol ideeën.

 

De voordelen van een workshop bij Met Penseel:

  • je krijgt alle aandacht — dankzij 15 jaar ervaring voor de klas, weet ik precies hoe ik jou op je eigen niveau verder help 
  • je vindt je eigen stijl, geen druk om ontwerpen ‘net zo mooi’ na te tekenen
  • leer alles over mijn fouten, zodat jij ze niet maakt
  • ontdek handige trucs om vlot een verbluffend ontwerp te tekenen 

 

Met mij kan je lezen en schrijven. Vooral dat laatste. Een leuke dag samen, waarin jij leert te ontspannen door te handletteren, illustreren of kalligraferen — daar teken ik voor. 

 

DIT ZEGGEN DEELNEMERS DIE JOU VOORGINGEN

Tijdens de workshop gaat het erom dat jíj het geslaagd vindt. Maar als ik toch even aangeef wanneer het voor mij geslaagd is: als deelnemers elkaar aan het einde van de workshop aantikken en tegen elkaar zeggen hoe leuk en ontspannend het is. Als deelnemers me vragen waar de producten te koop zijn. Je bent dan zo geholpen en geïnspireerd om verder te gaan met je creativiteit, dat de dag echt een gouden randje heeft.

 

— ‘Erg inspirerend en leerzaam. Ik zou uren naar je kunnen luisteren. Je vertelt er met zoveel enthousiasme over.’ 

 

— ‘Duidelijke stappen, goede voorbeelden, goede feedback en gewoon prettig in de omgang.’

 

— ‘Ik heb erg genoten van de workshop. De afwisseling theorie en zelf aan de slag gaan werkte voor mij heel goed. Ook vond ik het prettig dat je een boekje met informatie, een penseel, een oefenblad en verf mee naar huis krijgt. Dat motiveert om thuis verder mee aan de slag te gaan. Het enige dat ik jammer vond was dat er een einde aan de workshop zat.’

 

— ‘Rust, professioneel, stap voor stap nam je ons op enthousiaste wijze mee in het aquarellen. Heel geduldig!’ 

 

— Je hebt oog voor een ieder, straalt veel rust uit. Je benadert iedereen positief en wil graag helpen. Sowieso vond ik je uitleg erg fijn.’

 

Gemiddeld geven de deelnemers de creatieve workshops van Met Penseel een 8.6! Wil jij ook een workshop volgen?

 

OOK ZIN IN EEN ONTSPANNEN UITJE?

Jeuken je handen om aan de slag te gaan? Wil je ontdekken hoe creatief je bent en hoe fijn het is lekker offline bezig te zijn?