Gaan jullie trouwen en wil je een persoonlijke, authentieke feel geven aan jullie dag? Handlettering en kalligrafie zijn voor jullie de oplossing! Kalligrafie geeft een chique gevoel en uitstraling. Je kunt dit inzetten bij tafelkaartjes, menu's, maar ook op de uitnodiging, de bedankt,- en save the date kaarten en de enveloppen. Ik kan elke kaart of envelop met de hand voor jullie schrijven, voor die speciale unieke touch! 

Naast tekst geschreven met inkt kan ik voor jullie mooiste dag ook krijtborden verzorgen met moderne kalligrafie. Dit kan van heel groot, tot heel klein. Een groot bord om jullie gasten welkom te heten, een leuke quote bij de taart of bij het diner of kleinere bordjes om de gasten aan tafel te laten weten hoe fijn jullie het vinden dat zij er zijn. 

Foto's: styled wedding shoot. 

fotograaf: day of my life - www.dayofmylife.nl, bruidstaart: taartjes van an, bloemstukken:  de Bloemenhof Elburg- www.debloemenhof.nl, visagie & kapsel: Haarfijn Elburg - www.haarfijn.nl, locatie & styling: Fruittuin Verbeek - www.fruittuinverbeek.nl, bruidskleding: de Bruidstuin - www.debruidstuin.nl