Altijd online, lekker vanuit jouw eigen omgeving.


Wat ga je leren?

In deze cursus leer je -de naam zegt het al- de basis. Je leert hoe je moet werken met verf uit een tube of uit een napje, je leert wat de eigenschappen van de verf zijn en hoe je een penseel kunt hanteren. Je leert een aantal oefeningen waarmee je creatief aan de slag kunt. 

 

Het is ook aan te raden om deze cursus voorafgaand aan de cursus Blending Botanicals of Tropical Watercolor te volgen. Er is geen overlap tussen de drie cursussen. 

Wat ga je leren?

Aan het einde van deze cursus heeft waterverf geen geheimen meer voor jou, jij leert precies hoe je controle kunt houden over het blenden van kleuren en hoe je met contrasterende kleuren kunt werken. In deze cursus leer je met behulp van een aantal leuke projecten alle technieken die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met aquarel en jouw creativiteit volledig te ontdekken. 

 

Behalve kleurcontrole leer je ook de technieken om blaadjes en samengestelde bladeren schilderen. 

Wat ga je leren?

In deze cursus leer je hoe je tropische elementen, zoals het monsterablad, een bananenblad en tropische bloemen schilderen. Je gaat aan de slag met nat-in-nat, maar ook met nat-op-droog. Door te werken met lagen leer je de eigenschappen van aquarel volledig te benutten. 

 

Je leert ook met een basis palet verschillende kleuren te mengen, zodat je beschikt over een uitgebreid kleurenspectrum. Alle tekeningen zijn bijgevoegd als download, dus tekenervaring is niet vereist!