Leuk dat je meer over me wil weten! . 

 

Je kunt me volgen op 

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Over Maaike

Ik ben dus de persoon achter de site. Ik ben in maart 2016 begonnen met een instagram account. Vanaf dat moment ging het los en is Letterfabriek uitgegroeid tot een serieus bedrijf. 

Hoe cliché het ook klinkt, ik was altijd al bezig met letters. Als twaalfjarig meisje begon ik al aan mijn eerste kalligrafie cursus. Ik schreef als meisje graag verhalen en gedichten. In het jaar 2000 begon ik met de Pabo en op de Pabo moet je keurig netjes kunnen schrijven. Alle technische informatie die ik daar geleerd heb zet ik in tijdens mijn workshops. Ik ben een maker, als ik iets wil hebben onderzoek ik eerst of ik het zelf kan maken. En ik geef niet snel op. 

 

In 2018 begon ik serieus met modern aquarel. Op instagram begonnen veel gebruiken met het 100 dagen project. Ik besloot -last minute- ook mee te doen en nu echt bloemen te leren schilderen. Ik deed elke dag een poging en de eerste tien dagen was het verschrikkelijk wat ik maakte. Maar ik ging door, elke dag. Soms uitgebreid en soms maar een half uurtje. Mijn techniek werd steeds beter en ook mijn kennis van de materialen. Op een dag werd ik wakker en zag ik helemaal voor me hoe ik dit -veel sneller- aan andere mensen kon leren. Een nieuwe workshop was geboren: Botanical Watercolor. 

Ik heb drie lerarenopleidingen gedaan en een onderwijsmaster. Ik weet goed wat werkt in het lesgeven en wat niet. 

Mijn workshops zijn een goede mix van uitleg (theorie) en zelf oefenen. Omdat ik weet hoe belangrijk zelf oefenen is, krijg je daar bij mij ruim de tijd voor. Ik zorg ervoor dat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt en feedback op eigen niveau. Ik weet dat iedereen dit zegt, maar dit is mijn specialisme. Jou tips geven op jouw niveau, zodat je vooruit komt. En nu echt! 

 

bekijk hier artikelen van mij of over mij in de media.

 

Ik heb gewerkt met de volgende merken: