· 

Wishlist december 2018

December is coming! Ik ben alweer een tijdje druk geweest met het samenstellen van een verlanglijstje voor Sinterklaas, kerst en -ik ben echt een december bofkont- mijn verjaardag! Ik deel mijn ultieme december wishlist met je. Sommige artikelen heb ik al, maar zijn zo'n aanrader dat ik het graag even met je deel. Een aantal van de artikelen hieronder heb ik nog niet in mijn bezit, maar heb ik al wel bekeken en gevoeld en wil ik heel graag hebben! Wellicht inspireert mijn lijstje jou weer. Eerder gemaakte lijstjes vind je hier en hier

1. boeken

Ik vind het werk al Alli Koch echt geweldig. Modern Flowers is al een tijdje uit en heb ik nog niet in mijn bezit. Staat wel hoog op mijn lijstje. Flowers by hand is al te reserveren en per 4 december te verkrijgen. Dit is dus een gloednieuw boek! Als je het werk van Alli nog niet kent, kijk dan zeker eens op haar instagram. Ik vind haar werk fantastisch en ik vind het erg lekker om florals te tekenen. Deze boeken staan dus bovenaan mijn wishlist! 

 

Natuurlijk kunnen watercolor boeken niet in mijn lijstje ontbreken. Heb jij nog geen watercolor boek? Dan zou ik jou adviseren om af te gaan op de cover en te kijken wat jouw het meeste aanspreekt. Alle drie de boeken helpen jou vooruit en alle drie de boeken geven je voorbeelden en inspiratie. Dit zijn echt leuke boeken waar je mee vooruit komt. Over The joy of watercolor heb ik al eens geschreven, dit kun je hier lezen.  Watercolor with me in the forest heb ik nog niet, maar wel ingekeken. Het is echt een heel mooi boek waar je zonder ervaring mee aan de slag kunt. Everyday watercolor is inmiddels al een klassieker en het blijft gewoon een heel mooi boek. Jenna Rainy is nog altijd mijn favoriete watercolor artist. Ik vind dit boek eigenlijk wel een beetje een must have. Aanrader hoor! 

Pennen & Stiften

1. Edding drawliners, mijn fa-vo-riet! Deze pennen glijden zo superlekker over papier en het puntje is net iets langer dan een basic micron pen. Ik gebruik ze ook om 'gewoon' mee te schrijven, zo fijn vind ik ze! 

2. een gumpotlood! Deze heb ik nog niet, maar het lijkt me super handig om te precisie-gummen

3. De twintone markers van Tombow staan al een hele tijd op mijn lijstje, hoe mooi zijn deze kleuren!?

4. Karin markers, weer zo'n merk dat je overal ziet op social media. Zijn ze echt zo goed? Ik weet het niet, ik heb ze niet geprobeerd. Ik heb nog genoeg brushpennen liggen, dus ik zag nog niet de noodzaak om ze te kopen. Ik ben er wel benieuwd naar! 

5. Polychromos kleurpotloden! Ik kocht onlangs een setje holbein kleurpotloden en dat smaakt naar meer! Ik begin kleurpotlood steeds meer te waarderen, dus ik zou dit setje graag aan mijn collectie willen toevoegen. 

verf!

Yay! Mijn favoriete onderdeel. Ik ga niet uitgebreid in op welke kleuren geschikt zijn om mee te beginnen, daar kun je hier meer over lezen. Dit zijn heel leuke sets om cadeau te vragen, ik wil ze alle 4 wel hebben! 

1. Van Gogh heldere kleuren. Een nieuw setje van Van Gogh, echt leuke kleuren en iets interessanter dan een basis box waar vaak primaire en secundaire kleuren in zitten. Dit setje is ook leuk voor een beginner! 

2. Van Gogh natuurkleuren. Ook een nieuw setje, maar deze kleuren zijn iets minder fel. De naam zegt het al; natuurkleuren. Ik zou dit setje wel willen hebben voor als ik onderweg ben en toch even met verf aan de slag wil. Ideaal toch! 

3. Van Gogh metallics! Ik heb ze nog niet getest, maar ik ben heel benieuwd. Metallic verf past helemaal bij dit seizoen en je kunt de verf goed gebruiken voor brushlettering of kalligrafie. Ik ben benieuwd! 

4. Gouache! Ik wil dit heel graag eens uitproberen, maar de prijs van de verf houdt me een beetje tegen. Toen ik zag dat deze set van 10 tubes 35 euro kost, toen was ik wel geïnteresseerd. Een mooi cadeau voor iemand die al heel creatief is en deze mooie set aan de collectie wil toevoegen. 

 

Een aantal van de links in dit artikel zijn affiliate links, dat betekent dat als jij iets shopt via mijn linkje, dat ik een klein bedrag al vergoeding krijg. Alvast bedankt! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0