· 

Handletter journal

Yay, Rome! Ik was van 17 t/m 19 maart in Rome en het was heer-lijk! We waren zonder de kinderen op reis en vanaf het eerste moment dat we aankwamen in de stad aan het wandelen van het ene bijzondere plekje naar het andere. Het was allemaal fantastisch mooi, maar ik zou bijna vergeten af en toe even uit te blazen. We liepen ruim 50.000 stappen in drie dagen, dus die pauzes waren echt wel nodig. Ik nam de tijd om in mijn journal te schetsen. Ik vond het fijn om even de tijd te nemen om alles te verwerken wat ik had gezien. 

Ik heb een journal van Moleskine met papier waarop je kunt waterverven. Je kunt deze hier shoppen. Ik gebruik mijn micron fineliners, omdat deze watervast zijn. Perfect in combinatie met waterverf. Ik gebruik geen potlood, ik teken mijn letters meteen. Jammer dan als het even niet zo goed lukt, ergens heeft dat ook wel weer charme. Zoals je kunt zien gebruik ik mijn eigen handschrift en een aantal lettertypes die ik uit mijn hoofd kan tekenen. De waterverf heb ik thuis pas toegevoegd, ook wel fijn om all indrukken nog een keer te verwerken. Ik heb hier geen uren tijd aan besteed, het is een journal, een soort dagboek. 

 

Wil jij ook starten met journaling, of net als ik je skills verbeteren? Paperfuel brengt binnenkort een boek uit (handlettering journal doe je zo), waar vast weer heel veel tips in zullen staan. Je kunt deze hier vast bestellen, dan valt het bij je op de mat wanneer het boek uit is op 18 april. Bij mij in elk geval wel :-)

 

De links is dit bericht zijn affiliate links. Als jij een bestelling plaatst via deze links, dan ontvang ik daarvoor een klein bedrag. Lees ook mijn disclaimer voor meer uitleg. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0